صفحه اصلی
مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی ماًمنی امن برای نگهداری مجموعه‌های مهندس ثریا بیرشک
  • 5785 بازدید

مراسم بازار خاطره روز شنبه ساعت 16:30 با حضور میهمانانی همچون رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر نصیری قیداری؛ مشاور رئیس دانشگاه و  مدیر حوزه ریاست و روابط‌عمومی، دکتر حجت رسولی؛ معاون پژوهشی و فناوری، دکتر بابک شکری؛ مهندس ثریا بیرشک؛ مهندس سید محمد بهشتی و سایر مدیران و کارشناسان دانشگاه شهید بهشتی در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه برگزار گردید.

در ابتدا بعد از پخش قرآن، سرود ملی و سرود دانشگاه شهید بهشتی،رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر نصیری قیداری ضمن خیرمقدم به میهمانان این رویداد، از این اتفاق میمون و مبارک (اهدای نقشه‌های مهندس ثریا بیرشک به مرکز اسناد و موزه) ابراز خوشحالی نمود. وی از مهندس بیرشک به علت اعتمادشان در سپردن محصولی که حاصل یک عمر  وقت، دقت، فکر، هزینه و جوانی است تشکر نموده و به ایشان اطمینان خاطر داد که این هدیه‌های شما با دقت، حساسیت و به وسیله ابزارها و فناوری‌هایی مناسبی که در دانشگاه شهید بهشتی است به خوبی نگهداری خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: در مقابل به همکاران خود در کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی در جلب این اعتماد از سوی اهداکنندگان تبریک می‌گویم.

سپس مهندس سید محمد بهشتی، پیش کسوت حوزۀ فرهنگ و میراث، و عضو پیوسته فرهنگستان هنر، با اشاره به تجدید خاطره دوران دانشجویی خود به محض ورود به دانشگاه، خوشحالی خود را از حضور در رویداد بازار خاطر ابراز کرد.

و در ادامه اهمیت ویژه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی از آغاز به معماری ایرانی و فعالیت‌های گسترده این دانشگاه در زمینه مستندسازی که نمود آن را می‌توان در مجموعه گنج‌نامه جستجو کرد، عاملی دانست که سبب تبدیل مرکز اسناد و موزه دانشگاه به مامن امنی جهت نگهداری نقشه‌های اهدایی از سوی مهندس بیرشک شده است.

مهندس بهشتی ضمن اشاره به ویژگی معماری جامع و سرشار از ریزه‌کاری بازارهای ایرانی و جاری بودن زندگی در آن، به اهمیت آثار مهندس بیرشک و همت والای ایشان در این مسیر اشاره نمود. او همچنین اضافه کرد نقشه‌های ترسیم شده توسط ایشان تصویر تمام قدی از فرهنگ ایرانی است.

بهشتی با اشاره به مشورت ثریا بیرشک در ارتباط با انتخاب سازمان و نهادی جهت اهدای نقشه‌های ترسیم شده، گفت: بنده با توجه به شناختی که نسبت به عقبه و جایگاه معماری ایران در دانشگاه شهید بهشتی داشتم، این مرکز را به ایشان جهت اهدای این اسناد ارزشی معرفی نمودم.

افزودن نظرات