پنجمین جشنواره تجلیل از واحدهای برتر در تعامل با روابط عمومی با معرفی برگزیدگان برگزار شد

129 بازدید

پنجمین دوره جشنواره معرفی و تجلیل از واحدهای برتر دانشگاه شهید بهشتی در تعامل با روابط عمومی، روز یکشنبه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ با شعار «ارتباطات، امیدآفرینی و مسئولیت اجتماعی» برگزار شد.

در این جشنواره که با حضور دکتر آقامیری رئیس دانشگاه، برخی از اعضای هیأت رئیسه، روسای دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها، نمایندگان و رابطان روابط‌عمومی و مدیران واحدها برگزار شد، واحدهای برگزیده در حوزه اطلاع‌رسانی معرفی و مورد تقدیر شدند.

در این مراسم، دکتر امیرمحمد حاجی‌یوسفی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، با تأکید بر اهمیت ارتباطات در مسیر توسعه دانشگاه، از مشارکت فعال واحدها و تلاش شبکه نمایندگان و رابطان روابط عمومی قدردانی کرد.

دمتر حاجی یوسفی با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد اظهار داشت: این رویداد با هدف ایجاد انگیزه، تقویت حس تعلق سازمانی، شناسایی الگوهای موفق و توسعه شبکه اطلاع‌رسانی دانشگاه طراحی شده و اکنون پس از پنج دوره، به بستری مؤثر برای تبادل تجربه و هم‌افزایی میان واحدهای مختلف دانشگاهی تبدیل شده است.

در بخشی از این مراسم، دکتر اقامیری رئیس دانشگاه، «دفتر مفاخر دانشگاه شهید بهشتی» را رونمایی کرد.

دکتر حاجی یوسفی با اشاره به اهداف طراحی و تدوین این دفتر تصریح کرد: ارائه تصویری روشن از افتخارات و دستاوردهای نام‌آوران دانشگاه، از جمله مهم‌ترین برنامه‌ها در روابط عمومی دانشگاه است. از این رو طراحی و تدوین «دفتر مفاخر بهشتـی» با هدف گردآوری اسامی و معرفی مفاخر و سرآمدان هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان برجسته دانشگاه در دستور کار روابط عمومی قرار گرفت تا پلی ارتباطی میان نسل‌ها و یادمانی هرچند کوچک از افتخارات بی‌شمار دانشگاه بزرگ شهید بهشتی باشد.

در بخش پایانی مراسم، واحدهای برگزیده، رابطان و نمایندگان شایسته تقدیر به پاس تلاش‌های اثربخش و همکاری‌های سازنده با اداره روابط عمومی، معرفی و با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی شدند.

در پنجمین دوره جشنواره، نزدیک به ۴۰ واحد دانشگاهی از معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز، پژوهشکده‌ها، پردیس‌ها و پارک علم و فناوری، با ارسال گزارش عملکرد سالانه خود در حوزه ارتباطات، شرکت کردند.

در حاشیه این جشنواره، بخشی از دستاوردها و فعالیت‌های حوزه اطلاع‌رسانی، در قالب اینفوگرافی‌ها و نمایش‌های تصویری به نمایش گذاشته شد.

 

 

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: